Praktijk Zazu

Noordeinde 1

9497 PL Donderen

Praktijk Zazu is gevestigd in het dorp Donderen in de gemeente Tynaarlo in het noorden van Drenthe. Donderen ligt tussen de grotere plaatsen Norg, Vries, Yde/de Punt (en Eelde) en Peize en wordt doorkruist door de N858/Norgerweg en de N386/Noordenveldweg.
De praktijk is eenvoudig te vinden met behulp van navigatiesystemen en routeplanners op internet. Kies hiervoor het adres Noordeinde 1 in Donderen.

Eenmaal in Donderen is de praktijk als volgt te vinden:

 

  • Vanuit Norg (via de Norgerweg): de eerste afslag links in de bebouwde kom van Donderen is het Noordeinde. De bestemming is het eerste huis aan de linkerkant.

  • Vanuit Vries (via de Noordenveldweg): neem op de rotonde in de bebouwde kom van Donderen de derde afslag richting Norg (Norgerweg). Vervolgens is de tweede afslag rechts het Noordeinde. De bestemming is het eerste huis aan de linkerkant.

  • Vanuit Yde/de Punt (en Eelde) (via de Norgerweg): neem op de rotonde in de bebouwde kom van Donderen de tweede afslag richting Norg (vervolg Norgerweg). Vervolgens is de tweede afslag rechts het Noordeinde. De bestemming is het eerste huis aan de linkerkant.

  • Vanuit Peize (via de Noordenveldweg): neem op de rotonde in de bebouwde kom van Donderen de eerste afslag richting Norg (Norgerweg). Vervolgens is de tweede afslag rechts het Noordeinde. De bestemming is het eerste huis aan de linkerkant.

Adres & Route